vineri, 17 aprilie 2009

Smarts, pă veb!

Echipele ideale sunt cele în care echipierii se înţeleg dintr-o simplă privire oacheşă, în care toţi concep şi gândesc la fel şi au acelaşi scop şi aceleaşi obiective. Sunt mult visatele echipe în care există o strânsă chimie, toleranţă şi solidaritate. Idealul de echipă este acela în care colegialitatea se confundă cu prietenia. În care te simţi ca într-o familie.

Echipa SMARTS nu are nimic din toate astea. Pentru că nu participăm la Campionatul Mondial de Fotbal, ci la Olimpiadele Comunicării. Nu trebuie să gândim la fel, pentru că am ucide brainstormingul, nu trebuie să fim solidari cu ideile celorlalţi, pentru că ne pierdem ideile noastre. Suntem cinci indivizi total diferiţi unul de celălalt şi avem un singur scop comun: să fim originali. Întâlnirile noastre de lucru aduc ceva cu sesiunile politice din plen sau cu binecunoscutele conferinţe de presă. Nu degeaba suntem doi studenţi la Ştiinţe Politice şi trei la Jurnalism. Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre presă şi politic s-a metamorfozat la noi în echipă într-o vânătoare de idei. Dacă nu ne iese, este vina celorlalţi.
Smart1

2 comentarii:

  1. Smarts, un singur sfat de "usability" :D - schimbati skin-ul blogului, pentru ca este foarte greu sa citesti idei originale scrise cu negru pe fundal maro inchis. ;)

    bafta la olimpiade!

    RăspundețiȘtergere
  2. Paste Fericit!
    The Olimpics

    RăspundețiȘtergere